Další prohra. Tentokrát v Mostě s litvínovským Lvem B 14:1

19.10.2014 18:50


Premiéru si ve vlčích barvách odbyla trojice Bílek, Vydra (obnovená), Karásek. První perioda se hráčům v zelených dresech hrubě nepovedla, neboť po 15 minutách to bylo už 5:0 pro Litvínov. Od druhé třetiny nahradil Koláře ve druhém útoku Marcel Holl. Ani tento tah nepřinesl nějaký větší efekt. Po dvou třetinách prohrávali Vlci v Mostě již 9:0. Začátek třetí třetiny byl hrozný. Nejprve se Litvínov po 9 vteřinách prosadil a vsítil svůj desátý gól v utkání. V následném střídání se vyfauloval starší z bratrů Hollových, Marcel, jenž neumyslně trefil protihráče do obličeje a dostal 5+OK. Pětiminutové oslabení Wolves ubránili ale i tak ještě do konce zápasu čtyřikrát kapitulovali. Čestný úspěch zaznamenal PETR GUT, jenž využil kombinace a po přihrávkách Volhejna a s Sklenáře prostřelil brankáře Hurycha. Vlci tak dále čekají na první bodový zisk.

Lev Litvínov B: Hurych - Rus, Linhart, Kretscheman, Kovář - Riewak, Švadleňák, Skořepa, Němeček, Schnaubelt, Kousek, Hora.
Wolves: Bílek (12.Volf) - Volhejn, Balog, Vydra, Nachtmann, Kareš - Sklenář, Palkoska, Gut, Petržílka, Wohlrab, Kolář, O.Holl, Karásek, Wolf, M.Holl.

Branky a nahrávky: 1. Rus (Švadleňák), 7. Kovář (Kousek, Rus), 10. Skořepa (Rus, Němeček), 12. Rus (Schnaubelt, Linhart), 13. Rus (Kovář, Švadleňák), 19. Švadleňák (Rus, Hora), 20. Kretscheman (Kousek, Hora), 21. Rus (Švadleňák), 24. Schnaubelt (Němeček), 31. Švadleňák (Hora), 37. Riewak, 37. Hora (Švadleňák, Rus), 38. Schnaubelt (Němeček), 41. Kousek (Riewak) - 43. Gut (Sklenář, Volhejn).

Vyloučení: 1:2 navíc M.Holl 5+OK, Využití: 0:0, V oslabení: 0:0, Střely na branku: 54:9, diváci: 16
Rozhodčí: Pála, Sládek.