Po čtrnáctidenní pauze je tu další zápas v KHbL. Vlci zajíždějí do Žatce

26.09.2014 21:25

O posledním zářijovém víkendu pokračuje třetím kolem Krajská hokejbalová liga, jejímž účastníkem je i náš celek, který má za sebou čtrnáctidenní pauzu. Tu zavinilo odložení druhého hrací kola. V něm se měli Wolves utkat na domácím hřišti s jirkovskými Kapitány. Kolo bylo odloženo, kvůli rekonstrukci hřiště. Nyní je vše v pořádku, přesto se utkání odehraje v druhém říjnovém víkendu. Díky tomu čeká na Vlky teprve druhý soupeř. Tím bude nedaleký Žatec.

O soupeři:
Název týmu: HBC Žatec
Domácí hřiště: Hokejbalové hřiště Žatec
Vedoucí týmu: Hynek Dlouhý
Umístění v loňské sezóně: 8.místo po ZČ


Celek z města chmele má za sebou již dva duely. Ten první zvládli žatečtí hokejbalisté s přehledem, neboť si poradili s Kapitán Jirkov 7:2. O týden později hostili na domácím hřišti kadaňské Panthery. S celkem z Kadaně padli překvapivě 2:1, tudíž po dvou kolech mají na svém kontě tři body a patří jim průběžné čtvrté místo.

Z vlčí kuchyně...
Před dalším kolem KHbL získali Vlci další dvě posily do obrany. Prvním z nich je bývalý hokejista Jevhenij DANYLEC.
Tento zadák, který má ukrajinské kořeny by do zápasu s Žatcem nezasáhne, premiéru ve vlčím trikotu si ale odbude v zápase s Kadaní. Druhou posilou je Lukáš HASPEKL. Obránce, který s Vlky před časem začínal, se do týmu po více jak roční pauze vrátil. Mezitím hrál například za Cobru Jirkov. Tohoto hráče ale v nedělním střetnutí neuvidíme, jelikož léčí naraženou ruku.