V zápase pro zkušenosti podlehli Vlci ligovým Dandy 3:9

02.06.2014 00:23

Ve čtvrtek 29.5. sehráli Vlci, místo tréninku, další přátelský zápas, celkově už šestý v kalendářním roce 2014 a druhý v SD Aréně. Jejím soupeřem tentokrát byl celek HBC Dandy Chomutov, který skončil po základní části KHbL na druhém místě a o víkendu ho čekalo semifinále play-off. Favorit zápasu byl tudíž předem daný.

Zápas začali lépe hráči Dandy, kteří se dostali do vedení 1:0. O chvíli později ovšem srovnával na 1:1 útočník Vlků Matěj Kolář. Ještě do přestávky šli ale Krokodýli opět do vedení a do konce zápasu už o něj nepřišli. Za Wolves dokázal ještě skórovat do konce zápasu dvakrát Jan Volhejn. Vlci měli během zápasu i další šance, ale nedokázali je zužitkovat ve vstřelenou branku.

Zápas, který se nesl v poklidném a přátelském duchu, nakonec skončil výsledkem 9:3 pro Dandy Chomutov. Za Vlky v něm nastoupili dvě nové tváře. Jednou z nich byl Jakub Nekola, který je u Wolves na zkoušce, druhou byl navrátilec ve vlčích řadách Jakub Novotný.

 

Wolves Chomutov - HBC Dandy Chomutov 3:9

--------------------------

Sestava Wolves: Solčáni - Šturma, Novotný, Nachtmann, Felgenhauer, Kareš, Lorenčík - Palkoska, Nekola, Holl O., Petržílka, Kuna, Holl M., Volhejn, Kolář.

--------------------------

Góly Wolves: 1. Kolář, 2. Volhejn, 3. Volhejn

--------------------------

Vyloučení: 0:1

--------------------------