Wolves mění svoji image. "Doufám, že se odrazíme k něčemu lepšímu," říká kapitán Máca Holl

14.08.2013 18:10

           
V uplynulých dnech prošel tým Wolves menší krizí. Ta se nyní zdá se být zažehnána. Krize možná vznikla z neúspěchu na domácím turnaji AHbT 2013 Chomutov.Vlci, kteří pomýšleli na finále, skončili nakonec poslední.
"Nehráli jsme špatně, jen nám chybělo štěstíčko v zakončení," ohlédl se za turnajem kapitán Vlků. Nyní, ale začíná opět nová éra Wolves. Ta se bude oproti minulé lišit tím, že ponese svůj název, nebo spíše slogan - OUR TIME IS COMING.... Česky tento slogan znamená NÁŠ ČAS PŘICHÁZÍ.... Jak již tedy vyplývá Vlci věří, že přišla chvíle všem dokázat, že tým má sílu a že drží při sobě.Těsně po odhalení změny jsme kapitána a zároveň prezidenta klubu vyzpovídali.


A co je tedy vlastně nového v nové image Wolves?

"No měníme logo, jednu z klubových barev, ale název zůstává de facto stejný." 
 

Změnili jste červenou barvu za zelenou, jak jste k tomu došli? 

"Původně, když jsme udělali toto logo, tak bylo také červenočerné, ale pak jsem se po debatě s mým bratrem a Kubou Palkoskou rozhodli, že by nebylo špatné to změnit. Jedním z důvodů bylo i to, že nově vzniklý hokejbalový celek v Chomutově vyznával v době, když jsme to měnili, stejnou barevnou kombinaci. Proto nám bylo i na jednu stranu blbé, aby v jednom městě byly dva kluby se stejnými klubovými barvami." 

 

Probrali jsme jak se vyvíjely barvy ve Vašem logu, ale ještě jste mi neprozradil, jak jste nakonec došli k té konečné zelenočerné kombinaci? 

"Máte pravdu, to jsem Vám ještě neprozradil (úsměv). Takže když už jsme byli rozhodlí, že nakonec změníme barevnou kombinaci, tak jsme přemýšleli, jaké barvy zvolíme. Ve hře byly tyto barevné kombinace - modročerná, oranžovočerná popř. žlutočerná a ta naše finální zelenočerná. Po uvážení všech okolností jsme nakonec zvolili zelenou jako jednu z klubových barev. Jedním z faktů, které rozhodli je to, že zelené dresy nejsou moc obvyklé. Ono vůbec zelená barva v logu se nepoužívá tak často jako například černá, červená či modrá." 
 

Brali jste si od někoho inspiraci? 

"Takhle bych to nenazýval. Nám se prostě líbí moderní pojetí log a takových je nejvíce zámoři, ale i v Evropě jsou povedená loga. Jedním z nich je logo Pirátů Chomutov." 


A co vlastně od nové image klubu očekáváte? 

"Já doufám, že se díky tomu odrazíme k něčemu lepšímu." 
 

Teď zanechme změny image klubu, a podívejme se na kádr. Jsou v něm nějaké změny? 

"Určitě. Někteří hráči odešli právě do nově vzniklého celku. Je to jejich volba a já jim to přeci nemůžu zakázat. Je pravdou, že někteří z odchozích mě zklamali, ale co se dá dělat. Takhle to prostě chodí." 
 

Můžete jmenovat o koho se jedná? 

"Mohl bych, ale nechci. Stejně všichni zainteresovaní lidé to vědí a navíc odchozí hráče se dovíte v sekci změny v kádru na našem webu."
 

A otázka závěrem, jsou na dohled nějaké posily? 
"Vypadá to, že bychom mohli přivítat jednu posilu. S ní se blížíme k dohodě, ale o koho jde si nechám pro sebe."