Wolves podlehli krupským Wizards 3:2 po nájezdech

17.06.2014 16:55

V neděli 15. června zajížděli Wolves na další přátelské utkání do Krupky, kde se od 17 hodin střetli s místními Wizardy, kteří jsou účastníkem teplické hokejbalové ligy.

První třetina se nesla v dobrém duchu, byl k vidění pěkný hokejbal, ale trochu více ze hry měli domácí. Ovšem ani na jedné straně branky nepadali. Oba brankáři podávali skvělý výkon a předváděli skvělé zákroky. Po prvních 15ti minutách byl tedy stav 0:0.

V té druhé jako první skórovali domácí, když Barva ml. prošel Vlčí obranou a následně také zavěsil. Vlkům se ovšem povedlo vyrovnat dalekonosnou trefou Honzy Volhejna, který překonal od poloviny zápasu chytajícího druhého brankáře Wizards. Více branek už do přestávky nepadlo i přes šance na obou stranách a tak byl stav 1:1.

Ve třetí části šli Vlci po necelých 4 minutách dokonce do vedení! Nahozený míček se dostal k Jakubu Palkoskovi, který opakovanou dorážkou vstřelil branku na 1:2. Po této brance dostal zápas větší obrátky a z toho vytěžila domácí Krupka, která čtyři minuty před koncem 3. třetiny srovnala díky střele Kroupy. Po 45ti minutách tak svítila na světelné tabuli, více či méně, zasloužená remíza 2:2.

Následné pětiminutové prodloužení žádnou branku nepřineslo, naopak byla k vidění potyčka mezi hráčem Wolves a hráčem domácích, která dala trochu kaňku nedělnímu duelu. V následných nájezdech Vlci ani jednou neskórovali, naopak za domácí proměnil jako jediný Kroupa, který tak rozhodl zápas.

 

Wizards Krupka - Wolves Chomutov 3:2 sn (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)

----------------------
Sestavy:

 
Wizards: Bílek (Chabr) - Rebitzer, Hloch, Pelc, Windisch, Andres, M. Kačina - V. Barva ml., V. Barva, Urbanec, Zahorčák, Kroupa, Dlouhý, Jarosil, Brabec, Tyl.

Wolves: Krejčí - Balog, Kareš, Felgenhauer, Nachtmann - Kuna, Gut, Kolář, Volhejn, Palkoska, Petržílka, Holl O., Holl M., Wohlrab.
----------------------
Góly: 22:59 V. Barva ml., 40:53 Kroupa (Pelc), RN Kroupa - 28:11 Volhejn (Palkoska), 33:53 Palkoska (Kareš, Kuna).

----------------------

Vyloučení: 5:3

----------------------

Střely: 35:24

----------------------