Wolves se zúčastnili Wizards Cupu 2014

22.07.2014 01:05

Dne 19. července se Vlci účastnili celodenního turnaje v hokejbalu - Wizards Cupu 2014. Turnaj, na kterém startovalo celkem 7 družstev, se nám příliš nepovedl a nakonec jsme skončili na posledním místě. Pozitivní zpráva ovšem je, že náš útočník Dominik Vlach obdržel při závěrečném vyhlašování cenu pro nejlepšího útočníka turnaje. Celý tým mu proto gratuluje.

Hned na úvod turnaje jsme se střetli s pořadatelským týmem Wizards Krupka, proti kterému jsme v červnu odehráli přátelský zápas. Po první polovině jsme v oslabené sestavě senzačně vedli 2:0, ale zápas nakonec skončil remízou 2:2. Druhý zápas proti Kadani už byl o něco horší, po první půli byl stav 1:1, následně už jsme ovšem na okresního soupeře nestačili. Následovaly porážky s Dubím a Bílinou. Poté jsme nastoupili proti silnému Sanka Teamu, který se stal nakonec celkovým vítězem. Dobrý a zodpovědný výkon nakonec stejně na body nestačil. V posledním zápase jsme měli pořadí ve svých rukou, když jsme nastoupili proti Lions Teplice. Opět ale dobrý výkon nestačil na zkušenějšího soupeře.

 

Sestava: Volf - Kareš, Nachtmann, Felgenhauer, Wohlrab, Volhejn, Petržílka, Vlach, Holl O., Holl M., Opelt, Průša.

----------------------

S odstupem času jsme po krupském turnaji vyzpovídali Víťu Wohlraba, který na turnaji vstřelil branku proti Wizards Krupka vteřinu před koncem první poloviny zápasu a poslal tak Wolves do vedení 2:0.


1) Jak hodnotíš turnaj s odstupem času?

Turnaj hodnotím celkem dobře. I když jsme byli poslední, tak jsem na tým hrdý, že bojoval až do konce.


2) Co myslíš, že by měli Vlci do příště zlepšit?

Fyzičku, práci s míčkem a určitě vědět to, co mají v poli hrát.


3) Jaká je nálada po sobotním turnaji?

Tak nálada, myslím si, že to mrzí všechny kluky. Hlavně mě, ale chvilku jsem o tom popřemýšlel a řekl jsem si, že zkušeností musíme nabrat dost, takže to beru teď už v klidu a pohodě.