Vlci mají další vítězství. Doma opět porazili kadaňské Panthery

06.10.2013 16:05

V neděli 5. října se na chomutovském hřišti odehrálo další přátelské utkání mezi týmy Wolves Chomutov a HbC Panthers Kadaň. Oba celky byli výborně naladěny a očekával se velmi vyrovnaný duel. To se potvrdilo hned na začátku zápasu. Oba celky si vypracovali několik slibných šancí, ale ani jedna nevedla ke gólu. Do vedení šli zhruba v polovině 1. třetiny domácí Wolves, když po vyhraném hvazování si vlastní gól připsali kadaňští. Branka byla připsána Petru Gutovi. Ovšem 1. perioda končila vyrovnaným skóre. Ještě před koncem se trefili, po neštastné teči domácího obránce, Pantheři a bylo to 1:1. Do přestávky už žádný gól nepadl. Stav byl tedy 1:1.

Ve druhé třetině se hra přelévala z jedné strany na druhou a bylo se na co koukat. Ke smůle domácích se opět prosadil tým z Kadaně a Vlci rázem prohrávali 1:2. Ovšem snaha a touha po vítězství vyústila k vyrovnávací brance, když Hlinka krásně našel před brankou osamoceného Petr Guta a ten neměl problém zavěsit. Do druhé přestávky už další branky nepadly a tak byl před třetí třetinou vyrovnaný stav 2:2.

Ve třetí části už padaly branky jenom za záda hostujícího brankáře. Od začátku třetiny se do tlaku dostávali Wolves a to také vyústilo ve vedoucí branku. Domácí Jakub Palkoska našel před bránou Jiřího Baloga a ten se nemílil - 3:2. Tlak domácích pokračoval a po úniku Hlinky s Gutem zavěšoval druhý jmenovaný - 4:2 pro domácí. Vlci se po této brance trochu uklidnili a do šancí se tak dostávali i Panthers, jenže neměli úspěch, protože domácí borce v tu chvíli podržel skvěle chytající brankář Kája Krejčí. Branky ovšem padali na druhé straně. Po vyhození domácího Petržílky si míček zpracoval Miloš Hlinka a krásnou kličkou překonal brankáře hostí - 5:2. Domácí hráči byli na koni a jejich klid na hokejkách vyústil v další branku. Po souhře Palkoska - Gut a se zakončujícím Jiří Balogem měli už domácí náskok čtyř branek. Pantheři se ještě snažili vsítit nějakou tu branku, ale nedařilo se. Naopak po přesné přihrávce od Honzy Horny se prosadil počtvrté v utkání Petr Gut a uzavřel tak skóre zápasu. Nutno ovšem podotknout, že po celý zápas držel domácí v pohodě brankář Kája Krejčí a díky němu jsme tak inkasovali jen dvě branky a zvítězili.

 

Wolves Chomutov - Panthers Kadaň 7:2

 

Třetiny: 1:1, 1:1, 5:0

 

Sestava Wolves Chomutov: Krejčí - Voňka, Kolář, Balog, Petržílka - Holl O., Holl M., Gut, Palkoska, Vydra, Hlinka, Horna, Charouzek

 

Branky Wolves: 1. Gut (vlastní KAD), 2. Gut (Hlinka, Palkoska), 3. Balog (Palkoska), 4. Gut (Hlinka), 5. Hlinka (Petržílka), 6. Balog (Palkoska, Gut), 7. Gut (Balog, Horna)

 

Branky Panthers: 1. Mašek, 2. Jandák

 

Diváků: 10